Welkom

Een nieuwe website

Na maanden van plannen, organiseren, ontwerpen en veel tijd er in te hebben…

11 september 2013

11 juli 2013

'Luister goed! Ik zeg jullie: iedereen die naar Mij luistert en gelooft in de Vader die Mij heeft gestuurd, heeft het eeuwige leven. Hij zal niet veroordeeld worden, want zo iemand is niet langer dood, maar is het leven binnen gegaan.' (Johannes 5: 24 BB)

Welkom

Welkom op de website van de Nederlands Gereformeerde Kerk te Krommenie. Op deze website is allerlei informatie te vinden over de gemeente, de diensten, de opgenomen uitzendingen en veel meer.

Gemeenteleden kunnen rechts bovenin deze pagina inloggen, om zo toegang te krijgen tot meer functies.
Om een nieuw account aan te maken, kunt u onderaan op deze pagina op 'account registreren' klikken.

Heeft u opmerkingen over de website, of suggesties om deze beter te maken? Neem dan contact op met de beheerder.

De website is optimaal bruikbaar in Google Chrome of Mozilla FireFox.