Welkom

Jeugd Weekend 2014

Na de zomervakantie is het weer zover! Op 5, 6 en 7 september wordt er weer…

5 juli 2014

Gezinsdienst zondag 29 juni

Vrede zoeken en bidden voor de stad

26 juni 2014

Belijdenisdienst zondag 15 juni 2014

Vijf catechisanten zullen belijdenis doen.

14 juni 2014

'Luister goed! Ik zeg jullie: iedereen die naar Mij luistert en gelooft in de Vader die Mij heeft gestuurd, heeft het eeuwige leven. Hij zal niet veroordeeld worden, want zo iemand is niet langer dood, maar is het leven binnen gegaan.' (Johannes 5: 24 BB)

Welkom

Welkom op de website van de Nederlands Gereformeerde Kerk te Krommenie. Op deze website is allerlei informatie te vinden over de gemeente, de diensten, de opgenomen uitzendingen en veel meer.

Gemeenteleden kunnen rechts bovenin deze pagina inloggen, om zo toegang te krijgen tot meer functies.
Om een nieuw account aan te maken, kunt u onderaan op deze pagina op 'account registreren' klikken.

Heeft u opmerkingen over de website, of suggesties om deze beter te maken? Neem dan contact op met de beheerder.

De website is optimaal bruikbaar in Google Chrome of Mozilla FireFox.