Jeugd Weekend 2014

Na de zomervakantie is het weer zover! Op 5, 6 en 7 september wordt er weer…

5 juli 2014

Gezinsdienst zondag 29 juni

Vrede zoeken en bidden voor de stad

26 juni 2014

Belijdenisdienst zondag 15 juni 2014

Vijf catechisanten zullen belijdenis doen.

14 juni 2014

Barbecue en Actie Nacht Zonder Dak voor de Jeugd

Barbecue en Actie Nacht Zonder Dak voor de Jeugd uit de Zaanstreek

Elk jaar bundelen de diverse gemeentes van de Zaanstreek hun krachten om een barbecue voor jongeren uit de Zaanstreek te organiseren. De belangstelling hiervoor groeit! Steeds meer gemeenten raken betrokken bij de organisatie, die door middel van een barbecue, sport en spel een gezellige avond voor jullie organiseren zodat jullie andere jongeren christelijk uit de Zaansteek kunnen ontmoeten.

Barbecue

Dus komt dit jaar óók! De barbecue is op zaterdag 24 mei. Locatie: Engewormer 36, te Wormer. Aanvang: 17:00 uur. Leeftijd  12  tot 20 jaar.

Actie Nacht Zonder Dak

Nieuw dit jaar is de (aansluitende) Nacht Zonder Dak (NzD) Actie. We dagen je uit om diezelfde nacht door te brengen in een zelfgemaakt krotje van plastic en kartonnen dozen. Laat je sponsoren en zamel op die manier geld in voor de straatjongeren projecten van Tear.

NzD is een actie van Tear. Tear (Tegen Armoede) is een organisatie die zich actief inzet voor de wereldwijde christelijke beweging die zich niet neerlegt bij armoede en onrecht. Een beweging die vecht voor gerechtigheid, menswaardigheid en hoop voor de armste en meest kwetsbare gemeenschappen in deze wereld. Kijk voor meer informatie op www.tear.nl of op www.nachtzonderdak voor informatie over deze landelijke actie.

De NzD vind aanstuitend plaats ná de barbecue, in de nacht van 24-25 mei en is op dezelfde locatie: Engewormer 36, te Wormer. Start: 22:00 uur. Leeftijd 12 tot 20 jaar.

Afsluiting tijdens gezamenlijke kerkdienst

De volgende morgen sluiten we dit evenement af met een kerkdienst. Dit is de morgendienst in De Wijngaard (in Wormer) en begint om 10:00 uur. De dienst wordt mede georganiseerd door jongeren en zal vanzelfsprekend in het teken staan van de NzD.

Hoe meld ik me aan?

Je kan je apart aanmelden voor de barbecue en de NzD Actie. Het is dus mogelijk om je alleen aan de barbecue óf de NzD deel te nemen, óf aan beide. Aanmelden kan via de facebookpagina. Ga naar ‘Nacht Zonder Dak Zaandstreek, (Locatie Wormer),’ vul de poll in en haal nog vóór 20 mei je sponsorformulier en aanvullende informatie (over: ‘hoe,’ ‘wat ‘ en ‘niet) voor de NzD Actie bij mij op! De NzD Actie in Wormer staat ook geregistreerd op www.nachtzonderdak.nl (zoek op locatie ‘Wormer’) Als je daar een account aanmaakt, kun je ook via het internet sponsors werven!

Deze én andere informatie liggen overigens ook in ‘Het Kruispunt’. Geen Facebook of heb je (andere) vragen? Meld je dan even bij één van de jeugdwerkers.

Naamloos1.png