Jeugd Weekend 2014

Na de zomervakantie is het weer zover! Op 5, 6 en 7 september wordt er weer…

5 juli 2014

Gezinsdienst zondag 29 juni

Vrede zoeken en bidden voor de stad

26 juni 2014

Belijdenisdienst zondag 15 juni 2014

Vijf catechisanten zullen belijdenis doen.

14 juni 2014

Catechisatie Stichting Present

Catechisatie donderdag 9 januari:

Stichting Present met Petra de Jong

Op donderdag 9 januari komt Petra de Jong namens Stichting Present ons informeren over hoe wij mensen in de samenleving kunnen helpen. Dit kunnen oudere mensen zijn, die wel eens hulp kunnen gebruiken bij een klusje of mensen, die het moeilijk vinden om hun huis of tuin op orde te houden. Deze avond is voor catechisatiegroep 1 en 2. Het doel is dat we aan het eind van de avond een project hebben bedacht dat we samen een keer voor iemand of meerdere mensen gaan uitvoeren.

Dit betekent dat de catechisatie voor groep 2 op maandag 6 januari wordt doorgeschoven naar die donderdag. Deze datum was voor de zomer al met Stichting Present afgesproken en toen stonden die beide catechisaties nog op voor de donderdag.

De belijdeniscatechisanten zijn ook welkom. Van iedereen wordt wel verwacht dat men meewerkt aan het project.

Onderwerp:   Stichting Present

Tijd:                19:30-20:45

Plaats:             De Leliekerk

Kijk alvast voor meer informatie op: www.stichtingpresent.nl